Mirë se vini

Të rejat

Tetë fëmijë kanë përfunduar me sukses kursin për shkencë, teknologji dhe art në BONEVET Gjakova Në ditën e certifikimit, fëmijët prezantuan projektet e tyre në fushën e teknologjisë dhe artit para mësuesve dhe prindërve, projekte të cilat i kishin zhvilluar gjatë dy muajve të fundit. Qëllimi i…
Katër nëna nga Qendra Ditore e Fëmijëve në Prishtinë përfunduan me sukses kursin për “Pastiçeri Moderne”. Në përfundim të kursit ato u pajisën me certifikatë. Kursi intensiv, zgjati çdo ditë për dy javë. Nënat mësuan teknikat e përgatitjes së ëmbëlsirave, nga zgjedhja dhe kombinimi i përbërësve…
Kosova mbetet e përkushtuar në luftën kundër diskriminimit racor, deklaroi të enjten kryeministri Albin Kurti, në hapjen e ditës së dytë të Samitit të Ballkanit Perëndimor kundër diskriminimit racor. "Ne jemi këtu me një angazhim për t'u përballur me diskriminimin racor, për të mposhtur racizmin…
Kosova mbetet e përkushtuar në luftën ndaj diskriminimit racor, ka deklaruar të enjten Kryeministri Albin Kurti në hapje të ditës së dytë të Samitit të Ballkanit Perëndimor kundër Diskriminimit Racor. “Jemi këtu me zotimin për t’u përballur me diskriminim racor, për ta mposhtur racizmin si dhe…
Qendra për Fuqizimin dhe Mbrojtjen e Fëmijëve në situatë rruge është përuruar sot në fshatin Nashec të Prizrenit. Kjo qendër, që shërbime do t’u ofrojë fëmijëve në situatë rruge dhe atyre në nevojë për mbrojtje, është rezultat i bashkëpunimit të ngushtë të Terre des hommes Kosovë me Komunën e…
Kryeministri Albin Kurti dhe Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu e kanë vizituar sot Qendrën Ditore për fëmijët në situatë rruge, e cila menaxhohet nga Terre des Hommes – Kosovë, duke shprehur mirënjohjen e tyre të thellë për punën dhe përkushtimin e organizatës. Pos përfaqësuesve të Tdh-së,…

ÇDO FËMIJË KA TË DREJTË TË PËRJETOJË FËMIJËRINË!
KAQ E THJESHTË ËSHTË!

Terre des hommes (Tdh) është organizata kryesore zvicerane për ndihmën ndaj fëmijëve.

Nëpërmjet programeve tona shëndetësore, mbrojtjes dhe ndihmës emergjente, ne ofrojmë ndihmë për mbi katër milionë fëmijë dhe familjet e tyre në rreth 40 vende të botës çdo vit.

Terre des hommes është aktive në Shqipëri që nga viti 1993, në fushën e të drejtave të fëmijëve, mbrojtjes së fëmijëve, migrimit dhe drejtësisë për të miturit.

Zbulo më tepër rreth nesh

Çfarë bëjmë

Publikime të rekomanduara

Samiti i Ballkanit Perëndimor kundër Diskriminimit Racor, i mbajtur më 1 dhe 2 nëntor 2023, bashkoi liderë dhe avokatë për të trajtuar çështjen e përhapur të diskriminimit racor, veçanërisht lidhur me komunitetet Romë, Ashkali dhe Egjiptian në rajon. Në Samit u vu theksi në buxhetim dhe qeverisje…
Ka përfunduar hartimi i Modulit Trajnues "Masat e diversitetit qe shqiptohen ndaj kryesit të mitur të veprës penale" Zhvillimi i këtij moduli është një hap kyç drejt rritjes së aftësive dhe të kuptuarit të profesionistëve të drejtësisë për të miturit në lidhje me zbatimin efektiv të 16 masave të…